Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vučica' bolje prošla

Službeno: Roma i Tottenham potvrdili velike transfere!

Talijanski nogometni prvoligaš Roma u poslijepodnevnim je satima srijede objavio dva odvojena priopćenja. Prvo kaže da je Erik Lamela prodan Tottenhamu, a drugo da je kao zamjena doveden Adem Ljajić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski 21-godišnji ofenzivni veznjak odlazi u redove londonskog Premierligaša za fiksnu odštetu od 30 milijuna funti. Mnogobrojni dodaci ugovoru mogli bi je odvesti do maksimalnih 35 milijuna eura.

U srijedu navečer Argentinca očekuju na White Hart Laneu. Liječnički bi pregled trebao apsolvirati, te potom potpisati višegodišnji ugovor, tijekom četvrtka.

''Spreman sam za Tottenham. Želim sa Spursima postići velike stvari. Romi se zahvaljujem na svemu'', rekao je Lamela reporteru talijanske novinarske agencije ANSA-e unutar rimske zračne luke Fiumicina.

Vijest su iz Rome službeno potvrdili nakon što su potpisali četverogodišnji ugovor s Lamelinim vršnjakom, uskoro 22-godišnjim ofenzivnim veznjakom iz Srbije, Ademom Ljajićem. Fiorentini će Roma na ime odštete uplatiti 11 milijuna eura, a s dodacima bi transfer mogao vrijediti maksimalnih 15.

Ljajić je sam prvi objavio da je novi Romin nogometaš objavivši fotografiju kako potpisuje ugovor na svom Facebook-profilu.

Fiorentina je, pak, na svojoj službenoj internetskoj stranici potvrdila da je s hrvatskim napadačem Antom Rebićem potpisala petogodišnji ugovor. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider