Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Histerija zahvatila grad

Situacija na rubu ludila: Evo što je Suarez poručio navijačima

''Normalno je da su naši navijači uzbuđeni i da lamentiraju o izgledima za osvajanjem Premierlige'', izjavio je urugvajski napadač Liverpoola Luis Suarez, prvi strijelac Premiershipa s 29 golova…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Kada izađem u šoping ili van s obitelji, susrećem se s navijačima koji stalno to spominju. Govorim im da budu mirni i da se ništa ne brinu. Znaju da ćemo dati sve od sebe. No, za nas igrače, najbolje je izbjegavati takve vrste razgovora. Osobno mislim da mi je bolje ne gledati televiziju, slušati radio ili čitati o nama na internetu. I bez toga znam kakva je situacija'', veli Suarez.

A situacija u Liverpoolu, ili barem u ''crvenom'' dijelu grada je na rubu ludila i histerije. Liverpool je zadnji naslov prvaka Engleske osvojio prije 24 godine, a sada je četiri runde prije kraja prvenstva vodeća momčad na ljestvici Premierlige, s dva boda prednosti pred Chelseajem, koji mu uskoro dolazi na Anfield. Prije toga Suareza i suigrače iduće nedjelje čeka gostovanje kod Norwicha.

''Osvajanje naslova prvaka bilo bi vrlo posebno. No, ne smijemo još o tome razmišljati'', veli Urugvajac, te hvali menadžera Brendana Rodgersa.

''Sva sreća da je naš menadžer relaksiran. Svima nam ulijeva samopouzdanje, jer je dobar u svom poslu. On vjeruje u cijelu našu momčad. Kada imate takvo povjerenje od šefa, lakše je igrati na visokoj razini'', rekao je Suarez. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider