Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlične vijesti

Ova izjava predsjednika Bayerna sjajno će 'sjesti' Mandžukiću

Unatoč činjenici da je ove subote potpisao jednog od najboljih napadača svijeta, Roberta Lewandowskog, predsjednik minhenskog nogometnog kluba Bayerna Karl-Heinz Rummenigge želi ostanak Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U javnost su tijekom subote procurile glasine da su se dolaskom poljskog napadača u klub (na kraju tekuće sezone) brojni europski klubovi zainteresirali za usluge hrvatskog reprezentativca Mandžukića, za kojeg mnogi smatraju da će biti rezerva Lewandowskom. Međutim, Rummenigge ne želi da hrvatski napadač napusti Allianz Arenu.

Službeno: Lewandowski potpisao za Bayern do 2019.! 

"Mi smo iznimno zadovoljni Marijem. On je uvelike pridonio svemu što smo prošle godine osvojili. On je sjajan napadač koji je svoj razvoj doživio u Bayernu", rekao je Rummenigge za službenu stranicu bavarskog kluba, te je nagovjestio moguće ranije pregovore oko produljenja suradnje.

"Njegov ugovor vrijedi do ljeta 2016. godine. Razgovarao sam s njegovim menadžerom i rekao sam mu da smo zainteresirani ponuditi im ranije produljenje. Ni pod razno ne razmišljamo o njegovoj prodaji", veli Rummenigge.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider