Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljut je kao ris

Rooney uvrijeđen, Mourinho nudi zvijezde Chelseaja i milijune

Engleski nogometaš Wayne Rooney je definitivno nezadovoljan u Manchester Unitedu i to nezadovoljstvo traje još od prošle sezone, kada se špekuliralo o njegovom odlasku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wayne Rooney je postao još nezadovoljniji nakon što je došlo do trenerske smjene u klubu, pa je tako na Old Trafford zakoračio David Moyes koji je nekada vodio Rooneyja u Evertonu.

Ovog je tjedna novi trener Moyes poslao i poruku koja se niti malo nije svidjela Rooneyju. Moyes je izjavio:

''Želim da Rooney ostane jer želim imati više napadačkih opcija. U slučaju ozljede, prvenstveno Van Persieja, treba imati jake druge adute'', rekao je Moyes i time dao do znanja Rooneyju da nije niti malo siguran za prvu momčad.

Wayne Rooney u Chelseaju?

Ukupno glasova:

Navodno je nakon toga nogometaš bio itekako povrijeđen, engleski su mediji pisali da je "zbunjen i ljut" takvom izjavom, a The Sun je odmah otišao korak naprijed i najavio kako bi mogli itekako vrući postati razgovori igrača i čelnika Chelseaja.

Londonski klub se i ranije spominjao kao moguća buduća opcija Rooneyja. Daily Mail tvrdi kako je Man United odbio Davida Luiza ili Juana Matu plus 10 milijuna funti.

The Sun piše kako bi taj transfer Abramoviča stanjio za 80 milijuna engleskih funti. Naime, Rooney bi u slučaju dolaska na Stamford Bridge potpisao petogodišnji ugvor, čime bi se Chelsea tjedno obvezao na plaću od 200.000 engleskih funti, a uz to bi Chelsea trebao platiti oko 28 milijuna funti odštete Unitedu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider