Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to kraj ljubavi?

Rooney poslao jasnu poruku čelnicima Man Utd-a!

Napadač engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney poručio je vodstvu Manchester Uniteda kako želi igrati na poziciji klasičnog napadača ako ostane na Old Traffordu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne znamo kako će to shvatiti čelnici kluba, ali radi se o ultimatumu. Wayne Rooney želi igrati u napadu. Rooney je u prošloj sezoni često igrao iza Robina van Persieja koji je došao iz Arsenala, a Sir Alex Ferguson mu je u više navrata dodjeljivao ulogu klasičnog veznjaka.

Bilo je i važnih utakmica čiji je početak dočekivao na klupi za pričuve, pa je sve to zajedno dovelo do njegova zahtjeva za transferom pri kraju sezone. Ferguson je odbio zahtjev i prebacio ''vrući krumpir'' u ruke svoga nasljednika Davida Moyesa.

U intervjuu za FourFourTwo Rooney je otkrio kako bi mogao ostati u Unitedu, ali i istaknuo kako želi igrati na svojoj prirodnoj poziciji.

''U godinama koje dolaze možda bih i mogao igrati na nekoj drugoj poziciji, ali u ovom sam trenutku centarfor. Želim i dalje zabijati golove.''

''Igrao sam nekoliko puta sam u napadu za United i to je uloga u kojoj se osjećam vrlo ugodno i s kojom nemam problema. Nadam se da ću nastaviti igrati na toj poziciji'', kazao je Rooney kojeg engleski mediji posljednjih tjedana povezuju s Arsenalom, Chelseajem i PSG-om.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider