Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Pereza - najveći

Ronaldo otkrio što je presudilo da ostane u Realu i bi li opet radio s Mourinhom

Cristiano Ronaldo progovorio je o detaljima produženja ugovora s Real Madridom i mogućoj budućoj suradnji sa Joseom Mourinhom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Želio sam ostati u Realu iz vrlo logičnog razloga: to je najveći klub na svijetu. Osjećam se dobro u Madridu, ljudi me vole, vole me navijači i predsjednik kluba“, kazao je Ronalda za portugalsku „A Bolu“, koja ga je u svojem tradicionalnom izboru proglasila osobom godine.

Ronaldo ne krije da je sretan zbog toga što je postao najplaćeniji nogometaš na svijetu, nije to želio potvrditi, ali nagađa se kako će do 2018. zarađivati u Realu 17 milijuna eura godišnje, međutim, tvrdi da novac nije bio glavna tema razgovora oko produženja ugovora.
„Važnija su mi bila neka druga pitanja, budući projekti, trofeji koje bi Real mogao osvojiti sa mnom u momčadi. Postigli smo dogovor i stavio sam potpis. Osjećam da je Real pravi klub za mene“, kaže Ronaldo.

Ronaldo: Opet bih bez problema radio s Mourinhom!

Ronaldo ističe da je od dolaska u Madrid u međuvremenu sazrio, i kao čovjek i kao igrač, te da je svjestan nekih kritika na račun svoje osobnosti i načina igre. Portugalac demantira kako je Real ovisan o njemu te u prvi plan stavlja kvalitetu momčadi.
„Ne osjećam pritisak da uvijek moram biti najbolji“, kaže Ronaldo ali ipak priznaje da sa više postignutih golova pomaže momčadi da postigne bolje rezultate.

Tijekom završnih dana Josea Mourinha na Santiago Bernabeu spekuliralo se kako su portugalski trener i Ronaldo bili u svađi. Ronalda demantira da je bilo ozbiljnijih konfrontacija između njih dvojice.
„Opet bih bez problema radio s Mourinhom, jednako kao i s Fergusonom, Bolonijem ili Pellgrinijem“, tvrdi Ronaldo i priznaje kako očekuje da osvoji Zlatnu loptu.

Florentino Perez: Ronaldo je najveći!

Ronaldu je slatkorječivo uzvratio s pohvalama predsjednik Reala Florentino Perez.
„Cristiano pripada skupini igrača za koje se može reći da su najbolji svih vremena. Njegov natjecateljski nerv i neutaživa glad za pobjedama savršeno pristaje genetskom kodu Real Madrida“, ističe Perez i poentira:

"On je igrač iz snova za Real i njegove navijače koje je 'zaveo' svojim neodoljivim partijama. Inspiracija je milijunima ljubitelja nogometa širom svijeta. Za mnoge je jedan od najboljih, a za mene je apsolutno najveći.“ 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider