Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva različita razmišljanja

Rodgers rezigniran taktikom Chelseaja: Evo što je poručio Mourinhu

Nakon 2-0 poraza od Chelseaja u derbiju 36. premierligaškog kola Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers kritizirao je defenzivni pristup utakmici londonskih "bluesa"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Čekali su nas jako duboko. Danas su vjerojatno "parkirali" dva autobusa, ne jedan. Jose je sretan da je tako ispalo, što je tako odigrao i vjerojatno će gurnuti svoj životopis ispred mene i reći da to funkcionira, ali to nije moj način rada. Ja volim preuzimati inicijativu u utakmicama, pokušati dominirati i dopustiti igračima da se izraze. Naša se igra bazira na ofenzivi, kreativnosti, a ne na pokušaju zaustavljanja'', rekao je Rodgers.

Vodeći gol Chelsea je zabio nakon velike pogreške Stevena Gerrarda koja je ostavila Dembu Ba samim s vratarom Simonom Mignoletom, dok je konačan rezultat postavio Willian u sudačkoj nadoknadi iz kontranapada kada je Liverpool bacio sve u napad.

''Chelseajev pristup je defenziva, što je suprotno onome što mi radimo i nadam se da će nam s vremenom naš ofenzivni mentalitet i agresija donijeti dugoročne rezultate. Nije teško treneru postaviti 10 igrača oko šesnaesterca, ali je puno teže pokušati napasti i probiti se, što su oni dobro obranili. Mi smo bili momčad koja je željela pobjedu. Bilo je teško jer su igrali sa šestoricom defenzivaca od početka. Mi smo teško nalazili načina da ih probijemo, ali to nije imalo veze sa živcima. Falila nam je posljednja lopta i možda malo sreće i naravno da smo razočarani.'' (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider