Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bila šala

Ribery poludio na Boatenga: 'Dobro zna da sam ja musliman'

Nogometaši njemačkog Bayerna prošlog su vikenda na svojoj Allianz Areni proslavili naslov prvaka Bundeslige nakon još jedne prvenstvene pobjede protiv Augsburga (3-0)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje tijekom kojeg se dogodilo nešto što je moglo narušiti savršenu atmosferu u bavarskoj svlačionici koja vlada cijelu sezonu. Naime, igrači predvođeni Jeromeom Boatengom počeli su u jednom trenutku proslave ganjati brzonogog Francka Riberyja po travnjaku, a sve kako bi ga zalili pivom.

Činilo se da je sve to dio dobre zabave, međutim francuskom reprezentativcu nije bilo do smijeha. Razlog leži u tome što je on po vjeri musliman i svaki doticaj s alkoholom mu je zabranjen.

''Više nikada neću razgovarati s Boatengom! On dobro zna da sam ja musliman i što za mene znači doticaj s alkoholom'', rekao je ljutiti Ribery.

Međutim, čini se da se Ribery ljutio bez razloga, jer je zaliven bezalkoholnim pivom kako tvrdi Boateng, koji je vijest o tome da je sve u redu među njima dvojicom objavio na svom Twitter profilu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider