Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularan obrat

Real Madrid skida rukavice i ulazi u rat s Bayernom: Evo zbog koga!

Real Madrid nastavlja potragu za ubojitijim napadačem od Karima Benzeme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, dat će šansu Karimu Benzemi do zimskog prijelaznog roka da podigne formu i postane učinkovitiji. Međutim, ako se to ipak ne dogodi, dovest će zamjenu, pišu španjolski mediji bliski klubu sa Santiago Bernabeua.

>> El Clasico u punom sastavu: Najjači Real spreman za Barcelonu!

Postoji nekoliko kombinacija. Kao što smo već pisali, moguća je trampa s Manchester Cityjem, Benzema i nešto „keša“ za Sergija Aguera, a prema najnovijim informacijama, Perez je dao nalog svojim emisarima da „ispipaju“ situaciju s Robertom Lewandowskim. Podsjećamo da je Poljak razbio Real u prošlosezonskom polufinalu Lige prvaka i da je time ostavio impresivan dojam na Pereza.

Želi li se Guardiola doista riješiti Mandžukića?

Lewandowskom sljedećeg ljeta istječe ugovor s Borussijom Dortumund, a već je potvrdio kako će u siječnju potpisati ugovor s Bayernom, no čini se da to još nije sto posto siguran posao. Pep Guardiola, naime, još razmišlja treba li mu uopće Lewandowski i koga će se morati riješiti ako dođe. U tom slučaju najvjerojatnije bi se morao riješiti Marija Mandžukića, a to izgleda prilično neracionalno...

Desetak milijuna eura za Lewandowskog

Real je navodno spreman pomrsiti ručne Bayernu na način da ponudi Borussiji odštetu od desetak milijuna eura. Na taj način Borussia bi ipak nešto zaradila, jer bi Lewandowski na ljeto imao pravo otići bez odštete u Bayern, a uz to ne bi svojeg ponajboljeg rivala prepustila najvećem konkurentu, što je iznimno važno njezinim navijačima.

Real ulazi u rat s Bayernom

Španjolci se nadaju da ni Lewandowski ne bi imao ništa protiv takvog raspleta situacije, bez obzira što se obećao Bavarcima. U svijetu nogometa obećanje ionako već odavno ništa ne košta, a Real je, čini se, spreman skinuti rukavice gospodskog kluba i ući u rat s Bayernom.

Lewandowski je prošle sezone u 56 utakmica postigao 39 golova, od toga deset u 13 utakmica Lige prvaka, po čemu je bio drugi strijelac najelitnije klupskog natjecanja odmah iza Cristiana Ronalda. S takvom statistikom zasigurno bi bio pojačanje za Real. Vrijeme će pokazati može li se dogoditi spektakularan obrat u cijeloj priči. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider