Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularni golovi

Briljantna asistencija Modrića: Trojicu slomio 'lažnjakom' pa 'rolica'…

Real Madrid slavio je s 5:0 na gostovanju kod Betisa u Sevilli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida lakoćom su došli do pobjede na gostovanju kod Betisa (5-0) u 20. kolu španjolskog prvenstva. Izjednačili su se time na vrhu ljestvice, barem privremeno, s Barcelonom i Atleticom koji su odigrali utakmicu manje.

Pogledajte 'bombastičan' pogodak Ronalda: Vratar nije ni trepnuo!

Real je u potpunosti dominirao protiv najslabije momčadi lige koja nikoga nije pobijedila još od rujna. Golijadu u Sevilli otvorio je vlasnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo koji se u 11. minuti sjurio prema domaćem golu, opalio s gotovo 30 metara i neobranjivo smjestio loptu pod prečku. Za prvog je strijelca lige to 21. ovosezonski pogodak u Primeri.

Modrić u velikoj formi

Na 2-0 je u 25. minuti povećao Gareth Bale lijepo prebacivši živi zid iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Ni ova utakmica nije mogla proći bez pečata našeg Luke Modrića koji igra u velikoj formi u zadnje vrijeme.


La Liga: Real Betis 0-5 Real Madrid (all goals... by tapchibongda-TVL

U prvoj minuti sudačke nadoknade hrvatski je veznjak uletio u kazneni prostor, fintom bacio na pod dvojicu domaćih braniča i potom gurnuo loptu Karimu Benzemi za lagani pogodak. Peta je to ovosezonska Modrićeva asistencija u prvenstvu, a Benzemi je to 100. službeni gol u dresu Reala.

U 61. je minuti Angel di Maria natrčao na jednu odbijenu loptu i s 30 metara je po tlu ''spakirao'' u lijevi kut nesretnog domaćeg vratara Stephana Andersena. Konačnih je 5-0 u posljednjoj minuti postavio Alvaro Morata nakon što mu je ''škaricama'' loptu proslijedio Ronaldo.

Spomenimo da u nedjelju Barcelona gostuje kod Levantea, dok će Atletico u Madridu dočekati Sevillu. (TS) 

Primera, 20. kolo:

Betis - Real Madrid 0-5 (Ronaldo 11, Bale 25, Benzema 45+1, Di Maria 61, Morata 90)

Kasnije:

Elche - Rayo Vallecano

Granada - Osasuna

Espanyol - Celta

Redoslijed: 1. Barcelona 50 (-1), 2. Real Madrid 50, 3. Atletico 50 (-1), 4. Athletic Bilbao 36 (-1), 5. Villarreal 34 (-1)... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider