Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić iznudio penal

Real deklasirao Getafe, hat-trick Ronalda u 10 minuta!

U nedjeljnoj matineji, u sklopu 21. kola Primere, nogometaši Real Madrida pobijedili su na svom stadionu Santiago Bernabeu gradskog rivala Getafea s 4-0. Luka Modrić iznudio je penal za domaćina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta za ''los blancose'' i dobro je odradio svoju zadaću. U 71. minuti u kaznenom prostoru ga je u pokušaju udarca omeo i faulirao Alberto Lopo, pa je sudac pokazao na bijelu točku, iako se gosti baš i nisu složili s tom odlukom.

Bilo kako bilo, Portugalac Cristiano Ronaldo sigurno je izveo kazneni udarac i postavio konačnih 4-0 u 72. minuti. Time je kompletirao svoj hat-trick, i to u razmaku od deset minuta. Svoj prvi gol, za vodstvo 2-0, zabio je u 62. minuti, iskosa s lijeve strane, nakon što ga je dobro proigrao Mesut Özil, a onda je u 65. minuti poentirao glavom nakon ubacivanja Di Marije. Ukupno je zabio 21 gol u prvenstvu ove sezone.


szólj hozzá: Real Madrid vs Getafe 4:0 GOALS HIGHLIGHTS

Real Madrid je u prvom poluvremenu ponudio vrlo skromnu predstavu. Jednu od najboljih prilika je imao Modrić u 43. minuti, kada je s nekih 13 metara dobo opalio lijevom nogom, ali malo preko grede.

No, u nastavku su ''kraljevi'' proradili. Prvi gol zabio je iz blizine Sergio Ramos u 53. minuti, nakon kornera s desne strane. Bio je to sumnjiv gol, jer mu je možda prethodio prekršaj nad vratarom Getafea. No, sudac se nije oglasio, a Ramos je pospremio ''otpadak'' u mrežu. Nakon toga je uslijedio šou Cristiana Ronalda. Jose Mourinho, koji je u subotu proslavio svoj 50. rođendan, povukao ga je iz igre u 73. minuti kako bi Ronaldo pokupio ovacije navijača.

Nakon slavlja kod Valencije 5-0 u prošlom kolu, Real Madrid je upisao novu uvjerljivu pobjedu u Primeri... (TS)

Primera, 21. kolo:

Real Madrid – Getafe 4-0 (Ramos 53, Ronaldo 62, 65, 72 – 11 m)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider