Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odšteta veća od 30 mil. eura

PSG dobio novo veliko pojačanje: Real i Barca 'izvisili'!

Kako se i naglašavalo posljednjih dana 19-godišnji brazilski nogometaš Marquinhos je napustio Romu, te je postao novo veliko pojačanje francuskog prvaka Paris St. Germaina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obrambeni je nogometaš potpisao, baš kao i nedavno urugvajski napadač Edinson Cavani, petogodišnji ugovor s PSG-om, s tim da javnost nije upoznata s točnom financijskom pozadinom transfera. Naglašavaju francuski mediji kako je PSG, navodno, Rimljanima platio odštetu nešto veću od 30 milijuna eura.

Priije PSG-a za Marquinhosa su se opasno raspitivali Real Madrid i Barcelona, koji su ujedno slali Romi službene ponude, ali je rimski klub odbijao iste koju su sadržavale cifre od 20 i 25 milijuna eura."Drago mi je što sam u klubu gdje su ranije igrali mnogi moji ugledni sunarodnjaci. Napravit ću sve što trebam da pomognem klubu", rekao je Marquinhos, a francuski mediji napominju kako je ovo posljednji posao koji je za PSG napravio sportski direktor u odlasku, Brazilac Leonardo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider