Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajni stoper i veznjak

PSG bombastično odgovara Monacu: Sa 70 milijuna eura kreću po...

Monaco se odmah po završetku prošle sezone ojačao spektakularnim igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radamel Falcao, James Rodriguez, Joao Moutinho i Ricardo Carvalho potpisali su za klub iz Kneževine koji je odmah po povratku u Le Championnat najavio boj za naslov prvaka, najavivši da će dovesti još nekoliko zvučnih imena.

>> Subašić dobiva žestoku konkurenciju na vratima Monaca

Najveći konkurent za primat u Francuskoj bit će im PSG, koji je na pogon milijuna katarske kraljevske obitelji vratio titulu poslije 19 godina čekanja.

Ionako jaki PSG uskoro bi mogli pojačati Axel Witsel i David Luiz. Kako pišu francuski mediji, klub iz glavnog grada ne misli samo gledati kako se Monaco pojačava, te su svjesni da bi puno dobili s Witselom i Luizom, koji je i sam najavio mogućnost dolaska na Park prinčeva.

"Mnogo o projektu PSG-a pričam s ostalim svojim suigračima u brazilskoj reprezentaciji. Sve me to prilično privlači, možda postanem i dio svega toga", rekao je standardni stoper Chelseaja i brazilske reprezentacije, kojeg londonski klub ne bi pustio za odštetu manju od 30 milijuna eura.

Za Witsela je, navodno, PSG spreman izdvojiti čak 40 milijuna eura. Inače, za tog veznjaka je jednaku svotu na početku prošle sezone izdvojio Zenit, a Belgijac je sve to vratio sa samo pet pogodaka i jednom asistencijom u 34 nastupa za rusku momčad.

No, PSG-u očito takva njegova statistika nije problem...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider