Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavili na tv-u

'Provalili' mu plan: Mourinho na ljeto dovodi Modrića u Chelsea?!

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho volio bi ponovno u svojoj momčadi vidjeti hrvatskog nogometaša Luku Modrića, objavljeno je u emisiji El Chiringuito de Jugones na španjolskoj televizijskoj postaji Nitro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je 2012. kao trener Real Madrida doveo Modrića iz Tottenhama, a u spomenuta emisija tvrdi da ga sada želi vratiti u London, ali u dres svoga Chelseaja. Navodno portugalski stručnjak razmatra mogućnost da u ljetnom prijelaznom roku pošalje ponudu svome bivšem klubu za 28-godišnjeg veznjaka.

Teško je reći koliko su podaci autora emisije pouzdani i ima li istine u ovoj priči, no činjenica je da se Modrić ove sezone ustalio u udarnoj postavi Reala i malo je vjerojatno da bi ga Madriđani bili voljni pustiti. A i sam Modrić je prije nekoliko tjedana izjavio da želi još godinama ostati u Realu i po mogućnosti završiti karijeru u Kraljevskom klubu.

U svakom slučaju, ugovor hrvatskog reprezentativca sa španjolskim velikanom vrijedi do ljeta 2017. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider