Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako se naljutio

Proslava puna psovki: Je li Mandžo ovo namijenio Guardioli?!

Mario Mandžukić otvorio je Bayernu put do finala Audi Cupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je s 2:0 svladao Sao Paulo, a Mandžukić je zabio prvi i asistirao Mitchellu Weiseru za drugi pogodak. Nakon što je donio Bayernu 1:0 svega deset minuta poslije ulaska s klupe, Mandžukić je dao do znanja da je ljutit, a proslavu pogotka začinio je psovkama koje ćete lako prepoznati u videu koji prilažemo.

Možemo samo nagađati kome je Mario Mandžukić ovo namijenio. Gledao je prema klupi na kojoj se nalazio, između ostalih, i Pep Guardiola, za kojeg njemački mediji posljednjih tjedana pišu kako drži u nemilosti našeg napadača. Ipak, nekako nam je teško povjerovati da bi Mandžukić postupio tako prema Pepu, jer nema sumnje da bi sve vrlo brzo izašlo na vidjelo...

Inače, Guardiola je nakon susreta pohvalio i Mandžukića i Weisera:

"Mandžukić je odličan igrač koji je zabio sjajan gol. Weiser je vrlo dobar igrač koji može igrati na nekoliko pozicija na travnjaku, a Bastian Schweinsteiger je vrlo bitan igrač sredine terena. Jako sam zadovaoljan. Ovo nije bila lagana utakmica. Oni su u jeku sezone, a mi tek na početku. No slavili smo u potpunosti zasluženo. Moram priznati da sam prilično iznenađen brzinom kojom moji igrači upijaju moje ideje i brzinom kojom ih primjenjuju na travnjaku. Moja momčad je vrlo inteligentna. Moja je momčad jednostavno sjajna", ponosan je bio Guardiola.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider