Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Everton u šoku

Neviđeni kiks Cityja razveselio Liverpool: Crne mačke opravdale nadimak!

Težak se posrtaj dogodio nogometašima Manchester Cityja kojima su nakon ove srijede ostali samo minimalni izgledi da mogu do naslova u Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

City je u zaostaloj utakmici 26. kola na svome Etihadu odigrao samo 2-2 protiv ''fenjeraša'' Sunderlanda. ''Građani'' sada imaju šest bodova manje od Liverpoola i četiri od Chelseaja, uz još jednu utakmicu zaostatka. No, čak i ako u njoj dođu do pobjede, i dalje će biti u minusu za ''redsima'' i ''bluesima'' i ostaje im samo tanka nada da će spomenute dvije momčadi značajno kiksati u preostala četiri kola.

Pellegrinijeva je momčad povela već u drugoj minuti kada je Sergio Agüero proigrao Fernandinha, a Brazilac bio precizan iskosa s desne strane. Šok Etihadu je u drugom poluvremenu, pogocima u 73. i 83. minuti, priuštio Connor Wickham, a do kraja je Samir Nasri uspio donijeti domaćima samo mršavi bod.

Veliki se kiks dogodio i Evertonu koji je na svome Goodison Parku izgubio od Crystal Palacea s 3-1. Prekinuta je na taj način serija od sedam uzastopnih pobjeda ''toffeesa'', a osim u Sunderlandu, takvim su raspletom posebno zadovoljni u Arsenalu koji na četvrtom mjestu ima bod više od Evertona i ponovno je bliži plasmanu u Ligu prvaka.

Crystal Palace je poveo golovima Jasona Puncheona i Scotta Danna, nadu domaćima je vratio Steven Naismith, ali onda je u 73. minuti Cameron Jerome zabio i treći gol za goste. Do kraja je Kevin Mirallas samo ublažio poraz Evertona. Za Crystal Palace je ovo četvrta uzastopna pobjeda kojom je gotovo sigurno osigurao ostanak. (TS)


Manchester City vs Sunderland 2-2 All Goals... by Howtoplay7

Premierliga, zaostale utakmice 26. kola:

Everton - Crystal Palace 2-3 (Naismith 61, Mirallas 86 / Puncheon 23, Dann 49, Jerome 73)

Manchester City - Sunderland 2-2 (Fernandinho 2, Nasri 88 / Wickham 73, 83)

Redoslijed: 1. Liverpool 77, 2. Chelsea 75, 3. Manchester City 71 (-1), 4. Arsenal 67, 5. Everton 66...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider