Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi su iznenađeni

Predsjednik Barce šokirao anketom o Messiju i otkrio hoće li dovesti Casillasa!

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell otkriva hoće li dovesti Ikera Casillasa i bi li za Garetha Balea dao stotinu milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell prokomentirao je spekulacije kako bi kapetan Real Madrida Iker Casillas mogao prijeći u Barcelonu. Casillas je nezadovoljan statusom u Real gdje je od nezamjenjivog člana udarne postave dospio na klupu.

>> Je li Zidane licemjeran kada tvrdi: Nitko ne vrijedi 100 milijuna eura?

„Ne mogu zamisliti Casillasa u dresu Barcelone pokraj Messija, Xavija, Inieste, Piquea i ostalih“, kazao je Rosell te time indirektno demantirao kako radi na Casillasovu transferu u Barcelonu.

Rosell se dotakao i rekordnog transfera Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid.
„Ja ne bih platio stotinu milijuna eura za Bale, ali ako su taj posao podržali članovi Reala, nema se tu što dodati“, kazao je Rosell u emisiji „Hat-trick Barca“ na TV3.

Predsjednik Barcelone osvrnuo se i na Realovo prepuštanje Kake Milanu za „nula“ eura.
„Mislim da je to dobar potez Reala. Kaka je imao iznimno visoku plaću. Jednako tako mislim da smo mi napravili dobar potez kada smo prodali Davida Villu Atleticu.“

Rosell je potvrdio kako je Barcelona vodili s Realom ogorčenu bitku za Neymara.
„Čak i u trenutku dok smo potpisivali ugovor Neymar je dobivao mailove od Reala“, kaže Roselle dodajući kako se Brazilac brzo adaptirao na novu sredinu.
„Messi i Neymar odlično surađuju. Kada ih vidim zajedno u svlačionici, osjećam se jako dobro.“

Rosell se osvrnuo i na izjave Erica Abidala koji tvrdi da mu Barcelona nije isplaćivala plaću nekoliko mjeseci dok se borio s opakom bolešću.
„Ne znam što je točno izjavio, ali znam da je nazvao i rekao kako novinari nisu točno interpretirali njegove riječi.“

Predsjednik Barcelone ničim izazvan kazao je nešto što je mnoge iznenadilo.
„Proveli smo internu anketu među članovima kluba i našim partnerima. Mogu vam reći da Lionel Messi nema stopostotnu podršku u Barceloni. Dva posto naših ljudi ne voli Messija“, kazao je Rosell.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider