Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Kao Hamšik'

Pogledajte što je novi trener Intera rekao o Kovačiću

Trener Intera Walter Mazzari još je jednom talijanskim novinarima podijelio mišljenje o mladom hrvatskom nogometašu Mateu Kovačiću (19)…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši veznjak zagrebačkog Dinama trebao bi u nadolazećoj sezoni imati značajnu ulogu u Mazzarrijevom sastavu, a talijanski ga mediji posljednjih dana intenzivno uspoređuju s Marekom Hamšikom. Slovak je bio jedan od ključnih igrača Napolija posljednjih godina kad je tu momčad vodio upravo Mazzarri, a slične će zadaće u Interu imati Kovačić.

''Marek je vrhunski igrač koji naporno radi i u obrani i u napadu. Mateo ima sličan potencijal i ako se na pravi način prilagodi, primjerice u ofenzivnom dijelu igre i pucanju prema suparničkom golu, vjerujem da može postati vrlo sličan Mareku'', naglasio je 51-godišnji stručnjak.

''Imam veliko povjerenje u tog dečka. Vrlo je mlad i ima još puno prostora za napredak. Uvijek sluša i vrlo je odlučan'', dodao je Mazzarri o Kovačiću koji trenutno pauzira zbog ozljede zadnje lože. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. </

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider