Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo vidno uznemiren

Pobuna na 'kraljevskom brodu': Zvijezde Reala ustale protiv Balea!

Već neko se vrijeme u nogometnim madridskim kuloarima priča kako Realova svlačionica neće dočekati Balea s raširenim rukama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo izrijekom je demantirao Marcinu informaciju kako je potpisao novi ugovor s Real Madridom.

>> Ronaldo žestoko uzvratio udarac Mourinhu te 'okrznuo' Real i Balea!

Iako je Marca slavodobitno objavila „ekskluzivu“ na naslovnici svojeg izdanja od ponedjeljka, dugo očekivano produženje ugovora ipak se nije dogodilo, što ne znači da neće, ali ono što je trenutačno možda još zanimljivije jest Ronaldov prilično hladan stav spram mogućeg transfera Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid.

Ronaldo izazvao strku

„Nikad ne komentiram spekulacije u prijelaznom roku. Osobno sam vrlo sretan s kadrom koji imamo na raspolaganju. Posjedujemo veliku kvalitetu. O Baleu pitajte predsjednika, trenera i druge odgovorne ljude. Ne želim se miješati ili davati svoje mišljenje pred kamerama, a niti pričati o cijeni, odnosno o tome vrijedi li netko toliko ili ne vrijedi“, znakovito je izjavio Ronaldo.Portugalčeva izjava izazvala je u Madridu i na „Planetu Real“ popriličnu strku. Španjolski i svjetski mediji krenuli su u potragu za informacijama koje bi rasvijetlile pozadinu Ronaldove, najblaže rečeno, indiferentnosti spram Baleova transfera. Možda se osjetljivoj portugalskoj zvijezdi ne sviđa što će Velšanin srušiti njegov transferni rekord te što će ugroziti njegov neupitni status najveće zvijezde „kraljevskog kluba“.

Ronaldo je nekim svojim izjava tijekom prošle sezone, kada se požalio da ga momčad nije dovoljno podržala u borbi s Lionelom Messijem za Zlatnu loptu, dao naslutiti da ne voli imati konkurenciju u momčadi i da mora biti prva perjanica kluba. Stara izreka kaže da je teško naći velikog igrača a da nije tašt. Čini se da je Ronaldo na vrhu tog popisa. 

Realova svlačionica protiv Balea

Međutim, svi navedeni razlozi ipak su samo jedan dio puno kompleksnije priče. Čini se da je Ronaldo kao vođa Reala kazao ono što najveći dio momčad misli. Već neko se vrijeme u nogometnim madridskim kuloarima priča kako Realova svlačionica neće dočekati Balea s raširenim rukama. Za vrijeme Realove turneje u Los Angelesu pukla je priča kako su Realove zvijezde u društvu čelnika kluba otvoreno progovorile o toj temi.

Sastanak u Beverly Hillsu

Sastanak se navodno dogodio u jednom restoranu u Beverly Hillsu. Neimenovani čelnici kluba u društvu trenera Carla Ancelottija odlučili su iskoristiti prigodu kako bi provjerili kod igrača kako dišu u odnosu na vjerojatni Baleov dolazak.

Neugodno su se iznenadili kada su Realove zvijezde otvoreno poručile kako nisu oduševljene tim transferom. Jedan od Realovih senatora navodno je dobacio kako ga Bale uopće nije impresionirao te je dodao: „A što je s nama? Zar mi nismo dovoljno dobri?“

'Bale nam uopće ne treba!'

Nadovezao se drugi Realov „teškaš“ sa više nego znakovitom rečenicom: „Imam već formiranu i iznimno kvalitetnu momčad. Osim što je suludo dati tolike novce za takvog igrača, on nam uopće ne treba.“

Sumnja se kako su autori ovih rečenica Iker Casillas, Sergio Ramos i Fabio Coentrao. Jasno je da mišljenje kapetana i dokapetana momčadi ima težinu koja se ne može zanemariti. A kad tome dodate da je i glavna zvijezda kluba vidno uznemirena, logično je zaključiti da bi Baleov transfer mogao izazvati pobunu širokih razmjera na „kraljevskom brodu“. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider