Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
'Politika umiješala prste'

Pobješnjeli Ribery udario po Ronaldu i Fifi: Ma što je on osvojio!?

Franck Ribery ne može skriti razočarenje i ljutnju zbog činjenice da nije osvojio Zlatnu loptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franck Ribery nikako se ne može pomiriti s činjenicom da nije osvojio Zlatnu loptu. Kao što je poznato, nagradu za najboljeg igrača 2013. godine odnio je Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije, „srebro“ je pripalo Lionelu Messiju, a tek „bronca“ francuskom reprezentativcu.

'Balansero' Zidane kao Prle iz Otpisanih: Ronaldo će 'poludjeti'!

Ribery ističe kako je očito da je politika umiješala svoje prste.
„Osvojio sam sve s moguće trofeje, momčadske i individualne, a Ronaldo u ničemu nije pobijedio. To je nepravda koja me dira u srce“, izjavio je Ribery u razgovoru za minhenski Abendzeitung.

„Ne želim da me se krivo shvati, ponosan sam što se našao na podiju, međutim, mislim da sam zaslužio titulu najboljeg, jer naprosto sve govori da sam morao osvojiti Zlatnu loptu“, siguran je najbolji igrač Bayerna, aktualnog prvaka Njemačke i Europe.

Francuz je također izrazio čuđenje što su u najboljoj momčadi godine po Fifinu izboru samo tri nogometaša Bayerna, kluba koji je prošle godine osvojio sve najvažnije trofeje, naprosto poharavši Europu i svijet.

„Osvojili smo pet titula, ispisali smo povijest… Tko je to prije nas učinio?“ pita se Ribery i dodaje:
„U momčadi godine nema ni igrača Borussije Dortmud, ne mogu shvatiti kako nije bilo mjesta za Marija Götzea i Roberta Lewandowskog“, zaključio je Ribery.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider