Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Eh, to je posao

Osmi je najplaćeniji trener svijeta, a ne radi nigdje već 18 mjeseci!?

Magazin France Football objavio je listu najplaćenijih trenera svijeta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne bi tu bilo ništa čudno, da se na osmom mjestu ne nalazi Roberto Di Matteo. Koji zarađuje 130 tisuća eura tjedno, odnosno oko 8 milijuna i 200 tisuća eura godišnje, a ne radi baš nigdje!

Talijan je u ožujku 2012. sjeo na klupu Chelseaja, nakon što je Andre Villas Boas dobio otkaz. No premda je u narednim mjesecima londonskom klubu donio Ligu prvaka i Fa Kup, gazda Roman Abramovič zahvalio mu se na suradnji i na njegovo mjesto doveo Rafu Beniteza.

Di Matteo tako već 18 mjeseci nema veze s Chelseajem, ali Abramovič ga svejedno mora plaćati, i to do lipnja ove godine, kada će mu isteći ugovor s Plavcima potpisan još 2012. Otkako je otišao sa Stamford Bridgea, Di Matteo je bez posla, ali nigdje ne žuri... Ipak se nalazi na tako dobro plaćenom 'produženom godišnjem' i tko mu može zamjeriti!?

Usput, pedantni Englezi izračunali su kako Di Matteo godišnje zaradi koliko i 317 medicinskih sestara, 384 britanska vojnika ili taman toliko da pokrije zahtjeve dvije i pol osnovne škole. Abramoviču, crni Abramoviču...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider