Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Moyes ga silno želi

On je najbolji igrač Eura U21 i nalazi se pred vratima ManUtd-a!

Tri dana nakon završetka Europskog U21 prvenstva u Izraelu UEFA je objavila da je za najboljeg igrača turnira (MVP) izabran španjolski reprezentativac Thiago Alcantara…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska je, podsjetimo, u finalu u Jeruzalemu pobijedila Italiju s 4-2. Pritom je veznjak Barcelone postigao tri pogotka i to unutar prvih 45 minuta. Bili su mu to i jedini golovi na prvenstvu, ali s obzirom da su došli u najvažnijem trenutku, značajno su mu pomogli da ga UEFA proglasi najboljim igračem natjecanja.

Prvi strijelac turnira je, podsjetimo, bio Thiagov reprezentativni suigrač Alvaro Morata. Napadač Real Madrida zabio je četiri pogotka.

Već se neko vrijeme u europskim medijima spominje kako je Manchester United zainteresiran za mladog Barceloninog veznjaka, a nagađanja su ovaj tjedan podgrijali engleski mediji koji navode kako je taj transfer vrlo blizu realizacije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider