Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'Nije to lako za mene'

Olić oduševljava Nijemce: 'Bio sam mrtav čovjek na terenu...'

Jedan od junaka subotnjih utakmica 6. kola Bundeslige bio je 34-godišnji hrvatski nogometaš Ivica Olić. Zabio je hrvatski napadač oba pogotka u pobjedi Wolfsburga protiv Hoffenheima 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bili su to treći i četvrti ovosezonski pogodak za Olića (sve ih je zabio u trima posljednjim kolima) čime je svom klubu donio i treću domaću pobjedu u isto toliko nastupa.

>> Kakav majstor: Briljantni Olić s dva gola donio Vukovima preokret! 

Uz ovacije je Olić izašao iz igre u 88. minuti, a sam je nakon ogleda priznao: "Zadnjih deset minuta sam bio mrtav čovjek na travnjaku. Znate, ja sam dosta star, nije ovo lako za mene", rekao je Olić, a potom dodao:

"Govorio sam treneru da se ne brine. Da ću dati pogotke. Valjda vam je jasno da sam nogometaš s mnogo iskustva. Bio sam krajnje fizički spreman, kao i uvijek. Osjećao sam se u dobroj formi i mogao sam naslutiti nešto ovako."

Inače, Olić je prvi pogodak zabio nakon što je spretno dočekao loptu na desetak metara, dok je u drugom slučaju majstorski iskoristio grešku gostujuće obrane, te lobom prebacio istrčalog vratara Hoffenheima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider