Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Digla se prava bura

Odlazi li Yaya Toure u Barcu zbog bizarnog razloga ili…?

U engleskoj nogometnoj javnosti vlada prava zbrka oko ljutitog Yaye Tourea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji nogometaš novog engleskog prvaka Manchester Cityja - Yaya Toure, navodno želi napustiti klub. Tako piše tabliod The Sun koji tvrdi da im je to potvrdio bjelokošćanski nogometaš. Jučer je njegov agent Dimitri Seluk izjavio kako bi se takvo što moglo dogoditi, a razlog je pomalo bizaran – klub se nije sjetio čestitati Toureu 31. rođendan.

Dan nakon te izjave engleski mediji ismijavaju ljutnju Yaye koji se pak na Twitteru zahvalio svima, a o kasnoj reakciji ljudi iz kluba je rekao da se 'čestitka valjda izgubila u pošti, ha ha…'

Njemu je to očito jako važno, dok je hladnim Englezima razlog za toliku ljutnju zbilja bizaran. No, špekulira se kako je to samo povod da Toure nekako priopći želju ljudima iz kluba da nakon dva osvojena naslova ode iz Manchestera.

Tamošnji mediji tvrde kako karijeru želi završiti u Barceloni s kojom je osvojio sve što je mogao, a onda morao otići jer je Guardiola u prvi plan gurnuo mlađeg Busquetsa. Danas Barcelona traži više snage u momčadi, a Yaya je idealan spoj fizičke moći i tehnike.

Izjavu o nastavku svoje karijere najavio je za poslije Svjetskog prvenstva, no zbog velike bure koju je izazvao mogao bi se oglasiti i ranije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider