Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pomolu velika trampa

'Odbjegli' sin vraća se u Madrid, Falcao ide u Chelsea?!

Sjajni kolumbijski napadač Radamel Falcao već je dugo vremena na radaru Chelseaja i gotovo je nemoguće zamisliti, a tako pišu i španjolski mediji, da će Atletico Madrid još dugo odolijevati Abramovičevim ponudama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, pojavila se nova priča po pitanju Falcaa i Chelseaja, a ona govori da bi Atletico u zamjenu za kolumbijskog nogometaša dobio milijunski dio, ali i - Fernanda Torresa. Španjolski napadač je i dalje često osporavan u Chelseaju, pa nije čudno da ga se u Londonu i odluče riješiti.

>> Aguero prva želja Reala, Neymar već nešto potpisao s Barcom?

Dakako, podsjećamo da je na Otok, točnije u Liverpool, Torres došao baš iz madridskog Atletica, a zanimljivo je da su tri godine zajedno u klubu s Vicente Calderona igrali Torres i sadašnji trener Atletica Diego Simeone.

"Torres je u Chelseaju i to je jedina činjenica. Ne mogu vam ništa konkretno reći, jer da takve priče uistinu postanu stvarnost moramo pričekati kraj sezone", rekao je Simeone o mogućnosti da se dogodi zamjena Falcao - Torres.

No, priča očigledno ima podlogu i takva bi promjena uistinu bio zanimljiv završetak posla oko Radamela Falcaa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider