Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo su se zabrinuli

Nove pohvale za Modrića: Kormilar koji je oduševio Ancelottija

Još jedan članak pun pohvala i veličanja uloge hrvatskog nogometaša Luke Modrića u Real Madridu donio je u petak španjolski dnevni list Marca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vojnik Luka Modrić je čovjek koji je trenutno zadužen za kormilarenje Realovim brodom. U takvoj situaciji, kad se bori s kondicijom, ulaže se svaki napor kako bi bio spreman za bitke koje slijede. Protiv Galatasaraya u Ligi prvaka hrvatski je veznjak izašao iz igre u 71. minuti jer je primio lakši udarac. Srećom, testovi obavljeni u srijedu su pokazali da je sve u redu, što znači da će biti spreman za dirigiranje Realovim orkestrom u nedjelju'', stoji u uvodu članka pod naslovom "Spašavanje vojnika Modrića".

>> Real dobio 'nemoralnu ponudu' iz Amerike: 'Mi smo za sve Ferrari!'

Marca dalje navodi kako je Modrić srijedu proveo na liječničkim tretmanima, a u četvrtak se ponovno stavio na raspolaganje treneru Carlu Ancelottiju. Autor podsjeća da je hrvatski nogometaš prije Galatasaraya odigrao sve četiri utakmice u Primeri od početka do kraja, kao i tešku utakmicu za reprezentaciju na gostovanju kod Srbije.

''Real Madrid je uspio uvjeriti hrvatsku reprezentaciju da oslobodi playmakera putovanja na prijateljsku utakmicu u Južnu Koreju. To mu je omogućilo da se vrati u Valdebebas ranije od očekivanja i da se stavi u ruke fizioterapeutima. Xabi Alonso se neće vratiti na teren još neko vrijeme, pa Realov stožer ne želi ništa riskirati s balkanskim kormilarom koji još uvijek nije pretrpio težu ozljedu otkad je došao na Bernabeu'', piše Marca i zaključuje:

''Osim toga, Ancelotti je oduševljen bivšim igračem Tottenhama koji je sada jedno od prvih imena u momčadi. To ostavlja Khediri, Illarramendiju i Casemiru da se bore za mjesto drugog defenzivnog veznjaka, a to je pozicija koju mogu pokriti i Isco i Di Maria.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider