Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Roura umjesto Martina

Neymar debitirao i nije pokazao ništa, Messi spriječio senzaciju

Nogometaši Barcelone u prijateljskoj su utakmici u Gdanjsku odigrali neodlučeno 2:2 protiv domaće Lechije, a za španjolskog je prvaka debitirao novopridošli Brazilac Neymar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ušao je 21-godišnji napadač u igru u 77. minuti umjesto Alexisa Sancheza, ali nije zaigrao s Lionelom Messijem budući da je Argentinac samo minutu ranije napustio teren.

Barcelona je, inače, u Poljskoj igrala bez velikog broja zvijezda koje su se tek ovaj tjedan priključile pripremama, a momčad je vodio pomoćni trener Jordi Roura umjesto Gerarda Martina koji je ostao u Kataloniji.

Lechia je povela u 15. minuti pogotkom Jaroslawa Bienuka, a samo deset minuta kasnije za goste je izjednačio Sergi Roberto. Do nove su prednosti domaći došli u 51. minuti kada je strijelac bio Piotr Grzelczak, a konačnih je 2:2 postavio Messi pet minuta kasnije na asistenciju Alexisa.

Europski doprvaci, nogometaši Borussije Dortmund, pobijedili su trećeligaša Würzburger Kickers s 3:0. U prvom je poluvremenu za momčad Jürgena Kloppa zabio novak Pierre-Emerick Aubameyang, a u nastavku je dvostruki strijelac bio mladi Marvin Ducksch.

Prijateljske utakmice:

Lechia - Barcelona 2:2 (Bienuk 15, Grzelczak 51 / Roberto 25, Messi 56)

Würzburger Kickers - Borussia Dortmund 0:3 (Aubameyang 29, Ducksch 66, 79)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider