Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje nije siguran

Nevjerojatno: Neuništivi Giggs još nije rekao posljednju riječ?

Neuništivi velški nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs, koji trenutno obavlja i dužnost privremenog menadžera, mogao bi nastaviti igračku karijeru i sljedeće sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako će u studenom napuniti 41 godinu, Giggs i dalje nije siguran da želi okončati karijeru. Mnogi su mislili da je u utorak protiv Hulla odigrao posljednju utakmicu na Old Traffordu. Međutim, nakon dvoboja je uzeo mikrofon i zahvalio navijačima na podršci klubu tijekom cijele sezone, te ih pozvao da velikim pljeskom nagrade kapetana Nemanju Vidića kojem je to bila zadnja domaća utakmica za United. Ni u jednom trenutku, međutim, Giggs nije spomenuo da je to bio i njegov oproštaj čime je dao naslutiti da razmišlja o nastavku igranja.

Goal.com u četvrtak navodi da će Giggs vjerojatnom novom menadžeru Louisu van Gaalu reći da želi igrati i iduće sezone. No, dok Van Gaal ne bude i službeno imenovan, Giggsova će budućnost biti neizvjesna. Pitanje je hoće li Nizozemac biti oduševljen mogućnošću da Velšanin i dalje igra, a nije poznato ni računa li 62-godišnji stručnjak na Giggsa u trenerskom stožeru. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider