Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo još niste vidjeli

Neviđeno isključenje: Htio izvesti jedanaesterac, pa zaradio crveni

Jedno od najbizarnijih isključenja viđeno je u nedjelju u utakmici 25. kola prve mađarske nogometne lige između Pecsija i Honveda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Honveda na posudbi iz talijanske Catanije, Davide Lanzafame, "proslavio" se isključenjem zbog svađe sa svojim suigračem Leandrom Martinezom.

Naime, Argentinac Martinez izborio je najstrožu kaznu i odmah potom uzeo loptu da ju i sam realizira. To se nije svidjelo Lanzafameu, strijelcu prvog i do tada jedinog pogotka na utakmici, pa je krenuo u svađu i pokušaj da oduzme loptu svom suigraču.

No sudac Solymosi nije želio tolerirati takvo ponašanje na svojoj utakmici pa je agresivnom Talijanu dodijelio žuti karton, što mu je ujedno bio i drugi na utakmici! Lanzafame je prilikom izlaska s travnjaka sarkastično pljeskao sucu.

Martinez je nakon nekoliko minuta natezanja realizirao jedanaesterac, a kasnije postigao još jedan pogodak u sigurnoj pobjedi Honveda 3-0 nad tek 13. sastavom mađarskog prvenstva. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider