Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li srušiti Barcu?

Navijači Reala večeras traže novog heroja: Vrijeme je za 'princa od Walesa'

U večerašnjem El Clasicu u Valenciji neće biti najveće zvijezde Reala Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se Barcelona muči s obranom, o čemu su trebali razmišljati još prošlog ljeta, Realu će u večerašnjem Kupu kralja nedostajati najbolji igrač – Cristiano Ronaldo. Portugalac se oporavlja od ozljede i nada se nastupu u polu finalu Lige prvaka protiv Bayerna sljedećeg tjedna.

Real objavio svojih Top 10 golova protiv Barce: Legende i – ON!

Madridski mediji iskoristili su priliku da u prvi plan istaknu 'princa od Waylesa' za kojeg još uvijek ne znamo je li najskuplje plaćeni nogometaš današnjice.

Gareth Bale u večerašnjem El Clasicu ima priliku izaći iz sjene Cristiana Ronalda, a za to će morati prvi puta zabiti Barceloni i donijeti Kup kralja na Santiago Benabeuu, gdje ga je onako bezobrazno prošle godine uzeo maestralni Atletico Diega Simeonea.

Bale je ove sezone zabio čak 19 pogodaka, od toga 14 u prvenstvu i pet u Ligi prvaka. Zanimljivo, nije zabio u Kupu, a nije zabio ni Barci i Atleticu. Real ga je platio skupo, 100 ili 'samo' 90 milijuna, nije važno jer od njega se očekuje da ruši Barcelonu i donosi trofeje.

A njegova najveća utakmica mogla bi biti večeras na Mestalli u Valenciji. Iako je Iker Casillas na golu, Sergio Ramos u obrani, Xabi Alonso i Luka Modrić u veznom redu – navijači očekuju da stvar u svoje ruke uzme Gareth Bale.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider