Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje traje rasprava

Navijač Manchester Uniteda prijavio Çakιra policiji: 'Nije smiješno'

Britanska policija u Nottinghamshireu zaprimila je zanimljiv poziv u utorak navečer, točnije negdje oko 22 sata po hrvatskom, a 21 po engleskom vremenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tamošnja policija otkrila je da je 18-godišnji navijač Manchester Uniteda nazvao policijski broj za hitne slučajeve (999), te rekao da želi prijaviti suca uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida - Cüneyta Çakιra.

>> Ovo je neprijatelj broj 1 na Otoku: Turčin koji mrzi Engleze

>> Giggs protiv Roya Keanea: 'Ovo je najgora odluka od 2. svjetskog rata!'

>> Odluka koja je promijenila sve: Je li ovo bio crveni karton Nanija ili ne?

Podsjetimo, turski je sudac u 56. minuti utakmice zbog opasnog starta na Alvaru Arbeloi isključio Nanija, u trenucima kada je United vodio s 1-0. Svega 12 minuta nakon što je susret nastavljen Real je golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda okrenuo susret u svoju korist i nakon 1-1 iz Madrida prošao u četvrtfinale.

Prijavio suca policiji

Osamnaestogodišnjak se nakon "prijave" odlučio ispričati za svoju postupak, pod izlikom da su ga savladale emocije.

''Takvi nam ljudi troše dragocjeno vrijeme i skreću nam pažnju s pravog kriminala koji se događa na našim ulicama'', rekao je šef policije Ted Antill.

''Nije smiješno. To su ozbilje stvari. Čovjek je to shvatio i ispričao se, pa smo odlučili da nećemo poduzimati nikakve kaznene mjere'', zaključio je Antill, koji je također otkrio da policija godišnje primi gotovo 7000 lažnih poziva, odnosno podvala.

UEFA podržala suca

Recimo i da je UEFA (Europska nogometna organizacija) već izjavila da neće sankcionirati turskog suca zbog suđenja, kao ni pokretati istragu zbog kontroverznog crvenog kartona Naniju. Na internetu i dalje traje rasprava i rat detaljima oko starta Nanija. No, teško da će se suprostavljene strane ikada složiti oko tog isključenja...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider