Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na liniji s Portugalom

Nani jecao u suzama nakon poraza: 'Bio je neutješan'

Portugalski nogometni reprezentativac u redovima Manchester Uniteda, Nani, u utorak je bez sumnje proživljavao najgore trenutke svoje karijere u uzvratnoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, turski je sudac Cüneyt Çakir u 56. minuti utakmice zbog opasnog starta na Alvaru Arbeloi isključio Nanija, u trenucima kada je United vodio s 1-0. Svega 12 minuta nakon što je susret nastavljen Real je golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda okrenuo susret u svoju korist i nakon 1-1 iz Madrida prošao u četvrtfinale.

Nani je nakon završetka utakmice bio posve shrvan, te je, saznaje Daily Mail, nazivao bliske prijatelje u Portugal i plakao za vrijeme razgovora.

''Nani je bio neutješan. Imao je telefonsku liniju sa Portugalom i cijelo je vrijeme ridao, pitajući ljude da li je nešto skrivio'', rekao je anoniman izvor blizak Manchester Unitedu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider