Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Negledljiva igra'

Nakon sramote Tottenhama AVB-u se sprema otkaz?

Menadžeru Tottenhamovih nogometaša Andre Villas-Boasu trese se klupa nakon ponižavajućeg 6-0 premierligaškog poraza od Manchester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I na engleskim kladionicama Andre Villas-Boas slovi kao najveći favorit za sljedeću "trenersku žrtvu" u Premierligi. Guardian navodi kako je uprava Tottenhama sve više uvjerena da poraz od od Cityja "nije bio izoliran slučaj, nego najviše zabrinjavajuć znak bolesti".

Ključnom bi se mogla pokazati utakmica protiv Manchester Uniteda sljedećeg vikenda i Villas-Boasu nužno je potreban kvalitetan rezultat kako bi vratio mir u redove svoje momčadi. Iako je Tottenham ljetos prodao Garetha Balea za 86 milijuna funti, na dovođenje sedmorice novih igrača utučeno je 107 milijuna pojačanja, a rezultati se ne vide.

"Spursi" su dosad posebice zakazali u napadačkom dijelu, pa su tako u 12 premierligaških utakmica zabili tek devet golova, od čega njih tri iz jedanaesteraca. A nisu samo ni rezultati izvor frustracija za pristalice "spursa" nego i dosadna, negledljiva igra, rezimiraju engleski mediji.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider