Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svidjelo mu se

Pep u kampu Bayerna: Bavarci ga 'kupili' još nakon Splita!

Čovjek koji je s Barcelonom u četiri godine osvojio nevjerojatnih 14 trofeja karijeru će nastaviti u prijestolnici Bavarske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Bayerna već trljaju ruke, postat će prvaci Njemačke, a onda na ljeto stiže i novi trener. I to kakav, Pep Guardiola koji je osvojio sve trofeje u klupskom nogometu koje je mogao. Ne nadaju se Bavarci novoj Barceloni, ali se nadaju još većem Bayernu.

>> Guardiola dovodi u Bayern legendu Real Madrida!

Zanimljivo, Guardiola je u kampu najvećeg njemačkog kluba boravio u srpnju 2011. godine nakon što je s miješanom momčadi odigrao 0:0 u Splitu na 100. rođendanu Hajduka.

Uzeo je s Barcom Audi Cop pobijedivši Bayern u finalu s 2:0. Srdačno se pozdravio s Juppom Heynckesom, posjetio je Arjena Robbena u 'stacionaru' s longetom na nozi.

Proveli su Pepa po Audi kampu i očito mu se svidjelo na koji način funkcionira njemački gigant. Uređen klub koji ne troši (previše) novac ako ga nema. Nemaju dakle neograničen budžet poput Man Cityja ili Chelseaja pa će mu izazov biti veći.

Bayern na čelu s Guardiolom, jedva čekamo...

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider