Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakve majstorije

Najgol Velikog tjedna: Koji od ova tri bisera vam je najljepši?

Rus koji se skrasio na Krimu, armenski Messi i učenik Gennara Gattusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izdvojili smo tri, a prvi od njih stiže iz ukrajinske lige.

U subotu je kijevski Arsenal ugostio na svom terenu Tavriyju, čiji je otpor konačno slomio u 82. minuti iz jedanaesterca. Vjerojatno su igrači drugog kluba iz glavnog grada već pomislili da će uzeti sva tri boda, ali drukčije planove imao je Makhach Gadzijev, koji je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade topovski opalio iz slobodnjaka s više od 30 metara i šokirao domaćine.

Iz ukrajinske idemo u moskovsku prijestolnicu, gdje je Spartak ugostio hit sezone u Rusiji, Kuban iz Krasnodara. Klub koji je ove sezone htio dovesti u svoje redove Hajdukova kapetana Marija Maloču trenutno je šesti na ljestvici, sa samo bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Rubinom.

U nedjelju su na teškom gostovanju izvukli 2:2, a pogodak kojim su poravnali na 1:1 bio je briljantan. Armenski Messi Aras Ozbiliz primio je loptu na 35 metara, okrenuo svog čuvara i neobranjivo ljevicom pogodio rašlje Spartakova gola.

Sion, kojeg trenira Gennaro Gattuso, ugostio je fenjeraša iz Ženeve, koji se uspio vratiti i osvojiti bod nakon što ih je fenomenalno u 61. minuti matirao brazilski napadač Leo Itaperuna. Nakon nekoliko odbijanaca u kaznenom prostoru Servettea u jednom trenutku je lopta savršeno se 'namjestila' Itaperuni na škarice, kojima je zakucao pod gredu Servettea.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider