Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho najavljuje golijadu

Može li PSG bez Ibrahimovića izvući živu glavu na Stamford Bridgeu?

Nakon poraza od 3:1 u Parizu, Chelsea protiv PSG treba pobjedu od najmanje dva razlike bez primljenog pogotka u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paris SG dolazi na uzvrat Chelseaju s pobjedom od 3:1 na Parku prinčeva, no Parižani ne može računati na Zlatana Ibrahimovića, svojeg najboljeg igrača koji se ozlijedio u prvoj utakmici.
Ezequiel Lavezzi uvjeren je kako PSG može pobijediti Mourinhovu momčad i bez „najboljeg napadača na svijetu“.

„Naravno da će nam nedostajati, on je veliki nogometaš koji igrao mnogo velikih utakmica, no mi smo u prvoj utakmici pokazali da može pobijediti Chelsea i bez njegove pomoći“, poručuje Lavezzi.
„Moraju nas napasti, to je jasno, ali neće im biti lako. Zna se da je njihov stil igre obranaški, stanu u blok i čekaju kontru, no sada moraju zabiti dva gola ako žele proći dalje, morat će se otvoriti. Mi se ne mislimo braniti, jasno, igrat ćemo pametno, ali moramo nastojati zabiti“, otkrio je Lavezzi.

Plan igre PSG-a nije teško predvidjeti, no pitanje je hoće li Chelsea od prve minute krenuti agresivno ili ćestrpljivo čekati svoju šansu, jer dva gola mogu se postići i u finišu utakmice?

„Ako želimo dalje, moramo postići više pogodaka od njih. Moguće je da na kraju ukupni rezultat bude 4:3 ili 5:4. Ja vjerujem, i moji igrači vjeruju, to je najvažnije u ovom trenutku“, poručuje Mourinho iz čije bi se najave moglo zaključiti kako će Chelsea jurišati na vrata PSG-a, no povijest nas uči da Portugalčeve riječi ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Najvjerojatnije postave:

Chelsea: Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - David Luiz, Lampard - Schürrle, Oscar, Hazard – Torres.

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Verratti, T. Motta, Matuidi - Lucas Moura, Cavani, Lavezzi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider