Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napokon se oglasio

Moyesovo oproštajno pismo: Zahvalio svima osim igračima

Smijenjeni menadžer Manchester Uniteda David Moyes objavio je priopćenje u kojem je zahvalio klupskom osoblju, svojim pomoćnicima i navijačima. Nijednom riječi, međutim, nije spomenuo igrače...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Škotski je trener istaknuo da će mu deset mjeseci na Old Traffordu ostati neprocjenjivo iskustvo, te da će uvijek biti ponosan što je bio dio te priče.

''Znao sam da će preuzimanje funkcije nakon tako dugog razdoblja kontinuirane stabilnosti i uspjeha biti veliki izazov, ali nisam ni sekundu dvojio o tome. Razmjeri menadžerskog posla u Unitedu su nesagledivi, ali ni u jednom trenutku nisam odustao od napornog rada, a to se odnosi i na moje pomoćnike kojima zahvaljujem na posvećenosti i lojalnosti'', naglasio je Moyes i nastavio:

''U potpunosti smo bili posvećeni procesu temeljite obnove koja je potrebna seniorskoj momčadi. To smo morali napraviti, a da istovremeno ne trpi rezultat u Premierligi i Ligi prvaka. Međutim, u tom prijelaznom periodu, igre i rezultati nisu bili onakvi na kakve su navijači Manchester Uniteda naviknuti. Razumijem i dijelim njihovu frustraciju.''

''U kratkom vremenu u klubu shvatio sam kakva su posebna mjesta Old Trafford i Carrington. Zahvaljujem Unitedovom osoblju zbog kojeg sam se osjećao dobrodošlim od prvoga dana u klubu. Hvala i vama navijačima koji ste me podržavali tijekom sezone. Želim vama i klubu sve najbolje u budućnosti. Ponosan sam što sam doveo momčad do četvrtfinala Lige prvaka i zahvalan sam Sir Alexu Fergusonu što je vjerovao u mene i pružio mi šansu da treniram Manchester United'', zaključio je Moyes.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider