Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I on prema Monacu?

Moyes nakon sedam godina 'tjera' jednog od stožernih igrača Uniteda?

Patrice Evra, 32-godišnji francuski nogometaš i dugogodišnji član Manchester Uniteda, mogao bi nakon čak sedam godina ovog ljeta napustiti legendarni Old Trafford...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski tisak piše o takvoj mogućnosti, a navodno bi za sve glavni "krivac" mogao biti novi trener u klubu David Moyes. Nakon kraja sezone je Alex Ferguson napustio klupu Uniteda, a naslijedio ga je donedavni trener Evertona čija je velika želja da za sobom, iz svog bivšeg kluba, dovede tamošnjeg kapetana, 28-godišnjeg Leightona Bainesa.

United je prvo ponudio 12 milijuna engleskih funti za Bainesa, ali je Everton odbio takvo što. No, Manchester United nije odustao nakon prvog odbijanja što je prilično naljutilo Patricea Evru, budući Baines igra na njegovog poziciji.

Evra je sve shvatio kao dokaz kluba da traži zamjenu za njega, pa je Francuz, navodno, već stupio u kontakt s ljudima iz Monaca. Povratnik u francuski Le Championnat je spreman dati šest milijuna funti za Evru i kako sada stvari stoje, moglo bi se dogoditi da Evra ode u Monaco, a Baines na Old Trafford.

Evra je tijekom siječnja 2006. godine došao u United gdje je vremenom postao i kapetan. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider