Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Još su dobro i prošli'

Moyes bi da United igra kao City, ali…

David Moyes nakon novog neugodnog poraza Manchester Uniteda nije mogao ništa drugo osim čestitati protivniku i priznati da je bio bolji te da bi volio da i njegova momčad tako igra...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je najavljivao borbu za pobjedu i povratak u igru za Ligu prvaka, David Moyes na kraju susreta protiv Manchester Cityja nije imao razloga za optimistične najave. City je s 3-0 nadigrao njegovu momčad i sve što je mogao bilo je čestitati Pellegrinijevoj momčadi.

Cityju bitka za Manchester, sjajni Džeko zabio dva komada!

''Igrali smo protiv jako dobre momčad koja igra na onoj razini na kojoj i mi želimo biti. Međutim mi smo još nekoliko razina ispod i trenutno ne možemo parirati ovakvoj igri.

Početak susreta i pogodak Edina Džeke u 44. sekundi usmjerio je utakmicu na stranu gostiju.

''Nismo dobro krenuli. City je od početka bio jako dobar, međutim mi smo se polako podizali i do drugog gola smo se borili i tražili šansu. Na kraju smo opet pali i upisali visok poraz.''

Moyes je ujedno prokomentirao i žuti karton Marouaneu Fellainiju zbog udarca laktom Pabla Zabalete za koji je Belgijac dobro prošao što nije zaradio i isključenje.

''U prvom trenutku sam mislio kako uopće niti nije riječ o prekršaju, ali kasnije mi je rečeno kako je izgledalo puno gore nego što se u prvi trenutak činilo.'

Manuel Pellegrini je pak imao razloga za zadovoljstvo nakon uvjerljive pobjede na Old Traffordu. Njegova momčad postigla je tri pogotka, a posebno ga je razveselila igra u fazi obrane. Cityjev stručnjak tvrdi kako ga nije brinula realizacija jer mu je poznat napadački potencijal njegove momčadi i puno više mu znači to što je sačuvao mrežu čistom u ovom susretu.

''Vrlo je važno da nismo primili pogodak. Znam da možemo postići puno golova, jako je važno da smo bili čvrsti i kompaktni i u fazi obrane i u napadu. U ovom trenutku smo dobri u svim fazama igre i to smo pokazali u ovom susretu.''

Čileanski trener smatra kako je United još i dobro prošao sa samo tri lopte u mreži.

''Postigli smo tri pogotka, a mogli smo još barem tri ili četiri, od prve minute smo pokazali da smo ovdje došli po tri boda. S druge strane, ne sjećam se nijedne prave Unitedove prilike.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider