Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Branio Subašić

Monaco briljirao protiv Montpelliera, Riviere ukrao šou Falcau!

U prvoj nedjeljnoj utakmici 2. kola francuskog Le Championnata, nogometaši Monaca su uvjerljivo slavili pred svojim navijačima pobijedivši Montpellier 4:1. Za Monaco je to druga pobjeda u sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možemo reći kako je 23-godišnji Emmanuel Riviere ukrao šou svom suigraču, Kolumbijcu Radamelu Falcau, budući je zabio tri od četiri pogotka domaće momčadi. Sve je krenulo s Falcaom, kada je realizirao penal u 18. minuti. No, gosti su uspjeli izjednačiti i vratiti neizvjesnost u utakmicu (Montano je zabio u 24. minuti), ali je tada na scenu stupio Riviere koji je do kraja postigao hat-trick.

Parao je Riviere mrežu gostiju u 44., 58. i 81. minuti. Recimo da je kao na startu, kada je Monaco slavio kod Bordeauxa 2:0, vrata te momčadi čuvao hrvatski reprezentativac Danijel Subašić. Spomenimo i da su gosti (prvaci Francuske za sezonu 2012.) od 64. minute igrali s igračem manje poslije isključenja Congrea.

Le Championnat, 2. kolo:

Monaco - Montpellier 4:1 (Falcao 18-11m, Riviere 44, 58, 81 / Montano 24)

Redoslijed: 1. Lyon 6, 2. Monaco 6, 3. St. Etienne 6, 4. Marseille 6, 5. Nantes 3...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider