Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi se raspisali

'Modrićeve poteškoće podigle Chelsea, ManUtd i City na noge'

Britanski tabloid Mirror iskoristio je ispovijest hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića kako bi kreirao priču o njegovom povratku u englesku Premierligu, nakon, zasada, neuspjele avanture u madridskom Realu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Modrić je proglašen najgorim transferom Primere u 2012. godini nakon što je za 33 milijuna funti prešao u redove Real Madrida iz Tottenhama. S obzirom na poteškoće u privikavanju na život u Španjolskoj, Modrić je uzbunio tri ponajbolja kluba Premierlige", započinje Mirror svoju priču.

"Prema našim izvorima u Hrvatskoj, Modrić bi razmotrio opciju povratka u Premierligu, a to bi vrlo lako moglo zaintrigirati Chelsea i dva Manchestera. Londonski je klub pokušao dovesti hrvatskog veznjaka 2011. godine, no to se ipak nije dogodilo", prenosi Mirror.

"S obzirom da je Frank Lampard na izlaznim vratima Samford Bridgea, Chelseaju je potreban novi čovjek u sredini. Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson već je duže vrijeme veliki Modrićev štovatelj, a s obzirom na "staru" veznu liniju, svjestan je da mora dovesti nekog mlađeg da osnaži tu poziciju u momčadi."

Mirror također nagađa da se Modrić nema namjeru tako lako odreći madridskog dresa nakon manje od šest mjeseci u klubu, ali da bi se, ukoliko se trend neigranja nastavi, vrlo lako mogao vratiti u Premierligu na kraju tekuće sezone.

Hrvatski je veznjak do danas startao u svega osam utakmica pod paskom trenera Josea Mourinha, te je bio strijelac jednog pogotka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider