Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to – to?

Modrić uspio izboriti prvih 11 Reala: Pogledajte sastav!

Madridska Marca uvrstila je Luku Modrića u prvu postavu Ancelottijeva Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo je, testovi su završili, stigao je trenutak istine. Tako madridski sportski dnevnik Marca počinje priču o vjerojatnih prvih 11 Real Madrida. Prva se postava iskristalizirala na pripremnim utakmicama, a vatreno krštenje Carla Ancelottija bit će ove nedjelje na Santiago Bernabeuu protiv Betisa.

Za nas je najzanimljivije što Marca smatra kako je Luka Modrić izborio svoju poziciju na mjestu dirigenta momčadi. Na vrata se vraća legenda kluba Iker Casillas kojeg je Jose Mourinho bacio na klupu. Mladi Varane mučio se s ozljedom pa je Pepe osigurao mjesto u obrani uz Sergija Ramosa.

Na bokovima su Dani Carvajal, koji je vraćen iz Leverkusena, te lijevo povratnik nakon teške sezone Marcelo. Uz Modrića, sredinu će držati Brazilac Casemiro koji je i najveće iznenađenje. Odlično je odradio pripreme, a stigao je za svega šest milijuna eura iz Sao Paula.

Isco je oduševio medije u Madridu, njegovo mjesto je neupitno na lijevoj strani veznog reda. Mesut Ozil nije ispao iz momčadi, ali ga Ancelotti, piše Marca, vidi desno. Cristiano Ronaldo igrat će u napadu, ali malo povučenije od Karima Benzeme koji je odlaskom Higuaina u Napoli dobio sigurnu poziciju u napadu.

To je novi Ancelottijev Real u sustavu 4-4-1-1. Barem ga je tako predstavila Marca. Dok se čeka Garetha Balea, ovo bi trebala biti momčad koja će krenuti u napad na Barcelonu. Tu su još i Khedira, Kaka, pa mlade snage Varane, Illaramendi, Morata, Jese, a Xabi Alonso propustit će prvi dio sezone zbog ozljede. Kako se vama sviđa prva postava?

Prvih 11 Reala po Marci (4-4-1-1):

Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Casemiro, Modrić, Ozil, Isco - Ronaldo - Benzema

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider