Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fabregas otpao

Modrić na meti Manchester Uniteda: Pripremaju službenu ponudu!

Luka Modrić na meti je Manchester Uniteda koji se priprema poslati službenu ponudu Real Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon neuspjeha u dovođenju Cesca Fabregasa iz Barcelone, menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda David Moyes mogao bi se ponovo okrenuti Luki Modriću (27).

Modrić se već neko vrijeme spominje kao želja "crvenih vragova", ali je zasad izostala službena ponuda.

Tako Guardian piše, a Marca prenosi, kako bi se sa Old Trafforda mogli napokon i službeno odlučiti iskušati Realovu odlučnost da zadrži Modrića i poslati ponudu od nekih 25 milijuna funti.

Moyes je svjestan da je tek nešto više od tri tjedna preostalo do zatvaranja prijelaznog roka, a njegova je prva želja pojačati vezni red. Iz Reala su već ranije poručili da nemaju namjere pustiti Modrića, a posebice u slučaju takve ponude budući su ga prošlog ljeta Tottenhamu platiti 33 milijuna funti.

Pored Modrića u kontekstu mogućeg transfera u United još se spominju imena belgijskog veznjaka Evertona Marouanea Fellainija i francuskog veznjaka Seville Geoffreyja Kondogbije, ali zasad je sve samo u sferi nagađanja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider