Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naslijedio Bilića, Štimca, Šukera...

Mladen Petrić potpisao za West Ham United

Nakon Slavena Bilića, Igora Štimca i Davora Šukera, Mladen Petrić je novi Hrvat koji će nositi dres West Hama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"West Ham United s velikom radošću objavljuje dolazak hrvatskog napadača Mladena Petrića (32) do kraja sezone 2013/2014", stoji na službenoj stranici engleskog nogometnog kluba...

''Jako sam sretan, uzbuđen i veselim se treninzima u novoj momčadi, kao i prvoj utakmici. Poznajem Premierligu i drago mi je da sam se ovdje vratio. U West Hamu me čeka skupina kvalitetnih igrača i drago mi je da ću biti dio iste. Nadam se da ćemo ubrzo zajedno slaviti moj prvi pogodak za West Ham'', rekao je Petrić i dodao:

''Još nisam razgovarao s trenerom Samom Allardyceom, ali čuo sam mnogo dobrih stvari o njemu. Uvjeren sam da će mi ovdje biti jako dobro'', rekao je nakon potpisivanja jednogodišnjeg ugovora i slikanja Mladen Petrić.

Hrvatski je nogometaš prošle sezone igrao za Fulham, te je u 23 nastupa postigao pet pogodaka. Iako je preko ljeta bio bez klupskih treninga, Petrić je zadržao kvalitetnu fizičku spremu, te će se odmah priključiti radu s prvom momčadi.

Petrić je mogao pristupiti novom klubu i nakon prijelaznog roka budući da nije bio igrač pod ugovorom. U napadu bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Andyja Carrolla.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider