Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova afera

Messija ispitala policija u Barceloni: Teške optužbe!

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi ispitan je od strane policije vezano uz optužbe na račun njegovog oca Jorgea za pranje novca od kolumbijskog narko-kartela...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski El Pais navodi kako je Messi ispitan u Barceloni 29. studenog, a pitanja su bila usmjerena na dobrotvorne utakmice koju je momčad pod imenom "Messi i prijatelji" odigrala protiv ostatka svijeta u 2012. godini.

Te su utakmice odigrane u Kolumbiji, Peruu, Meksiku i dvije u SAD-u, a poseban je naglasak bio na utakmici odigranoj u kolumbijskoj Bogoti.

"Moja fondacija je primila novac, ne sjećam se točno iznosa, ali znam da je novac proslijeđen korisnicima dobrotvornog fonda", rekao je Messi istražiteljima.

Na upit poznaje li izvjesnog Andresa Barca, organizatora susreta, omaleni je Argentinac odgovorio da poznaje osobu koja je organizirala susret, ali ne i da li je njegovo prezime Barco.

Messijev otac Jorge sumnjiči se da je uzimao proviziju od 10 do 20% od prodanih ulaznica za sinovljeve humanitarne utakmice, a de je zauzvrat pomagao u pranju "prljavog" narko-novca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider