Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaslužene nagrade

Menadžer mjeseca Pulis, najbolji igrač sjajni napadač Sunderlanda

Menadžer Crystal Palacea Tony Pulis (56) proglašen je menadžerom mjeseca u engleskoj Premierligi nakon što je sjajnom serijom osigurao ostanak u najvišem rangu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crystal Palace je u travnju ostvario četiri pobjede u pet utakmica. Zaredom su Pulisovi nogometaši rušili Cardiff, Aston Villu, Everton i West Ham, a poraženi su tek od Manchester Cityja prošli vikend. Momčad iz južnog Londona je pozitivnom serijom rezultata skočila na 11. mjesto i više ni teoretski ne može ispasti, pa je Tony Pulis zasluženo ponio titulu menadžera mjeseca.

Igračem mjeseca u Premierligi proglašen je napadač Sunderlanda Connor Wickham (21). Mladi je engleski reprezentativac postigao pet pogodaka u četiri utakmice u travnju i predvodio Crne mačke do izlaska iz zone ispadanja. Zabio je najprije dva gola u remiju protiv Manchester Cityja (2:2), potom je s jednim pogotkom sudjelovao u pobjedi protiv Chelseaja (2:1), da bi prošli vikend ponovno bio dvostruki strijelac u slavlju protiv Cardiffa (4:0).

Zanimljivo, Wickham je ove sezone bio posuđivan Sheffield Wednesdayu i Leedsu i tek se krajem ožujka vratio u Sunderland.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider