Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ide u Atletico?

ManUtd spreman prodati nezadovoljnog napadača

Meksički napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito potužio se menadžeru Davidu Moyesu na malu minutažu, a klub ga je idućeg ljeta spreman prodati zainteresiranom kupcu, piše Goal.com…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo pet puta zaigrao je Hernandez u početnoj postavi 'crvenih vragova' ove sezone u Premierligi. Ukupno je u svim natjecanjima upisao 31 nastup, od čega 20 kao zamjena, te je zabio devet golova.

Manchester United prolazi kroz sezonu iz najgorih snova, ali Chicharito je ipak vjerojatno najviše nesretan zbog osobnog statusa u momčadi. Jasno je da u hijerarhiji napadača zauzima tek četvrto mjesto, iza Waynea Rooneyja, Robina van Persieja i Dannyja Welbecka. U zadnja dva mjeseca je barem tri puta razgovarao s Davidom Moyesom kojem je izrazio frustracije zbog neigranja.

Manchester United je Hernandeza informirao da će idućeg ljeta saslušati ponude za njega od zainteresiranih klubova. Hernandez očajnički želi promaći klub u kojem će više igrati, Povezan je s prelaskom u madridski Atletico kojeg bi mogao napustiti Diego Costa. Brazilac sa španjolskom putovnicom blizu je prelaska u Chelsea, kako tvrde engleski mediji. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider