Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loše vijesti

Mandžukić zbog nediscipline nije u kadru Bayerna! Napušta klub?

Mario Mandžukić nije putovao s momčadi Bayerna na gostovanje u Mönchengladbach.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je nastavljena sezona u Bundesligi utakmicom Borussije i aktualnog prvaka Bayerna u Mönchengladbachu. Bavarci su slavili za 2:0, ali bez Marija Mandžukića. Za taj ogled trener Bavaraca Josep Guardiola uopće nije prijavio hrvatskog napadača i svog najboljeg strijelca ove sezone.

Očito je transfer Roberta Lewandowskog uzdrmao Marija Mandžukića kako su pisali neki njemački mediji proteklih tjedana. Vjerojatno je to objašnjenje izjave sportskog direktora Mathiasa Sammera Bayerna u Mönchengladbachu koji je prije utakmice objasnio zašto Mandžo nije u kadru.

''Nije doputovao zbog nediscipline'', rekao je Sammer i dodao kako Mandžukić nije dobro trenirao.

Izgleda da je tijekom petka došlo do određenih turbulencija u klubu kada je Mandžukić u pitanju i zato ga nije niti bilo u sastavu za ogled protiv Borussije. Kako stvari stoje, Mandžukić je izgleda sasvim blizu izlaznih vratiju europskog i njemačkog prvaka kojem je toliko mnogo dao posljednjih sezona.

U petak ujutro je legenda Bayerna Franz Beckenbauer izjavio kako će Mandžukić vjerojatno napustiti Bayern, jer Pepu Guardioli više paše igra Lewandowskog. Takvih izjava bilo je previše da Mandžo ostane miran...

Tijekom dana su se o svemu raspisali talijanski mediji koji tvrde: Mandžukić je dostupan Juventusu! I to već ove zime.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider