Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi strijelac Bundeslige

Mandžukić skoro savršen: Samo je jedan u Bayernu bolji od njega

Kao i obično, najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u Bundesligi proteklog je vikenda prema Kickerovom sudu bio Bayernov napadač Mario Mandžukić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegova igra protiv bivšeg mu kluba Wolfsburga u visokoj 6:1 gostujućoj pobjedi valorizirana je sa skoro savršenih 1.5 (ocjene se kreću u rasponu od savršene jedinice do najlošije šestice).

Mario Mandžukić je u igru ušao u 57. minuti, a s dva gola izbio je samostalno na vrh ljestvice najboljih strijelaca ispred Roberta Lewandowskog i Adriana Ramosa koji imaju gol manje na kontu. Od ukupno 16 postignutih golova, Mandžukić ih je 5 zabio ljevicom, pet desnicom i 6 s glavom. Savršenu je jedinicu u Bayernu zaslužio Thomas Müller.

U Wolfsburgovim je redovima svih 90 minuta odradio Ivan Perišić, za što je ocijenjen prolaznom četvorkom, dok Ivica Olić nije ulazio u igru. Solidnim su trojkama ocijenjeni HSV-ovi Milan Badelj i Ivo Iličević koji su odigrali svih 90 minuta u domaćem 1:1 remiju protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider