Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Za vas me briga'

Mandžo 'otkantao' hrvatske novinare pa poručio: Mi smo prvaci!

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odbio je dati izjavu hrvatskim novinarima nakon finala Lige prvaka na Wembleyju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je pobijedio 2:1 Borussiju Dortmund u finalu Lige prvaka i tako peti put u svojoj povijesti postao prvak Europe. Strijelci za Bayern bili su Mario Mandžukić (60) i Arjen Robben (89), a za Borussiju Dortmund Ilkay Gündogan (68).

>> Dortmund teško oštećen, Guardiola se drži za glavu: Koji sam luđak!

>> Bayern München - Borussia Dortmund 2:1 (Mandžukić 60', Robben 89' / Gündogan 68')

Mandžukić je postao prvi hrvatski nogometaš koji je postigao pogodak u finalu Kupa prvaka/Lige prvake, ako ne ubrajamo onaj Roberta Prosinečkog za Crvenu zvezdu u „raspucavanju“ jedanaesteraca nakon odigranih 120 minuta u finalu s Marseilleom 1991. u Bariju.

>> Najnovije vijesti - Finale Lige prvaka

Hrvatski izvjestitelji iz tiskanih medija koji su bili na finalu u Londonu čekali su Mandžukića u „mixed zoni“ Wembleyja, no hrvatski reprezentativac odbio je dati izjavu.

"Ne dajem izjave hrvatskim novinarima zbog izmišljenog intervjua u Tutosportu kojeg su prenijeli svi hrvatski portali", kazao je Mandžukić, a izjavu prenose Sportske novosti.

Spomenuti intervju ipak nisu prenijeli svi hrvatski portali kako je prema pisanju Sportskih novosti rekao Mandžukić. Recimo, nije ga prenio GOL.hr.

„Dok mi se ne ispričaju ne želim davati izjave. Ja sam večeras presretan, a za vas me briga“, poručio je Mandžukić, koji se potom oglasio na Twitteru s kratkom rečenicom: Mi smo prvaci!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Tko je po vama igrač finala Lige prvaka na Wembleyju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider